Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@epropulsion.nl
Elektrisch varen: Genieten op het water

 
100% onderhoudsvrij varen. Hoe? - 100% onderhoudsvrij varen. Hoe?

100% onderhoudsvrij varen. Hoe?

ePropulsion heeft het onderhoudsvrije ontwerp dat u nergens anders op de markt voor buitenboordmotoren vindt. Elektrische buitenboordmotoren zijn niet ontworpen om de benzinebuitenboordmotor te vervangen, maar bieden in plaats daarvan een eersteklas en milieuvriendelijk alternatief.

Eenvoudige maar betrouwbare techniek

De elektrische aandrijving maakt onze motoren onderhoudsvrij. De elektromotor heeft een verbazingwekkend eenvoudige en betrouwbare techniek met veel minder onderdelen; geen cilinder, geen oliepomp, geen carburateur.

Bekijk aanbod
100% onderhoudsvrij varen. Hoe? - 100% onderhoudsvrij varen. Hoe?
100% onderhoudsvrij varen. Hoe? - CB: Onderhoud - Directe aandrijving

Vaar zorgeloos met ePropulsion

Het 'onderhoudsvrije' ontwerp is volgens ePropulsion de sleutel tot een eersteklas vaarervaring. Als u een van de producten bezit, denkt u er nooit aan wanneer het volgende onderhoud is en de volgende revisie. Waar het om gaat, zijn niet de onderhoudsuren die u bespaart, maar de levensstijl van het varen. U kunt genieten van uw tijd op het water zonder tijd of geld te besteden aan het onderhoud van uw ePropulsion-buitenboordmotor.

Minder onderdelen betekend met minder kans op defecten

Directe aandrijving betekent dat de propeller direct het vermogen van de motor overneemt zonder enige reductie, zoals een versnellingsbak. Met minder bewegende delen betekent dat er minder onderdelen zijn die vatbaar zijn voor defecten. In een motor worden storingen meestal veroorzaakt door veroudering van het onderdeel (zoals een uitgerekte riem) of door spanning.

Meer over ePropulsion

Borstelloze motoren gaan minimaal 10x langer mee

De borstelloze gelijkstroommotor heeft een veel langere levensduur in vergelijking met de standaard geborstelde motor. De levensduur van de borstelmotor wordt beperkt door het borsteltype en kan gemiddeld 1.000 tot 3.000 uur bereiken, terwijl borstelloze motoren tienduizenden uren kunnen halen, omdat er geen slijtage van borstels is. U kunt een levensduur van meer dan 30.000 uur bereiken, dat is meer dan voldoende.

Bekijk aanbod

Disclaimer: Onderhoudsvrij betekent dat de elektrische buitenboordmotor en padaandrijving kunnen blijven werken gedurende de normale levensduur, die ongeveer 8 tot 12 jaar is. Het sluit speciale gevallen uit, bijvoorbeeld verlies van corrosiewerende verf veroorzaakt door een aanrijding en ook commercieel gebruik.

100% onderhoudsvrij varen. Hoe? - CB: Onderhoud - 100% elektrische aandrijving