Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@epropulsion.nl
Elektrisch varen: Genieten op het water

 

5 jaar garantie op de ePropulsion Spirit modellen

Koop nu een ePropulsion Spirit en krijg 5 jaar garantie

Koop voor een beperkte tijd een elektrische buitenboordmotor uit de ePropulsion Spirit-serie en registreer deze op de officiële website om 5 jaar garantie te krijgen zonder extra kosten.

Vind uw dealer
5 jaar garantie op de ePropulsion Spirit modellen - Koop nu een ePropulsion Spirit en krijg 5 jaar garantie
5 jaar garantie op de ePropulsion Spirit modellen - Voorwaarden:

Voorwaarden:

  • Producten van toepassing: Spirit 1.0 Plus & Spirit 1.0 Evo
  • De actie is geldig bij aankoop van een Spirit model tussen: 12 mei 2023 - 31 dec. 2023.
  • De garantie van 5 jaar is alleen geldig nadat u de online productregistratie BINNEN 30 DAGEN vanaf de aankoopdatum hebt voltooid en u een bevestigingsmail hebt ontvangen. De garantie gaat in op uw factuurdatum.
  • ePropulsion garantie geldt voor de eerste koper van een ePropulsion product. Consumenten hebben recht op gratis reparatie of vervanging van defecte onderdelen of andere onderdelen die niet overeenkomen met het koopcontract. Deze garantie is een aanvulling op uw wettelijke rechten onder uw lokale consumentenwetgeving.

Garantiebeleid

Kies uw Spirit model

 

ePropulsion Spirit 1.0 Plus

De Spirit 1.0 Plus is een elektrische buitenboordmotor met 3 pk. De motor is speciaal ontwikkelt voor rubberboten, zeilboten en tenders tot 1,5 ton. Het beschikt over een 1276Wh geïntegreerde lithiumaccu voor lange vaartochten. De motor is draagbaar, wendbaar en levert een schoon vermogen.

Ga naar Spirit 1.0 Plus

ePropulsion Spririt 1.0 Evo

De Spirit 1.0 Evo (remote) is een elektrische buitenboordmotor met accu van 3 pk. Hij is gemaakt voor rubberboten, vissersboten, zeilboten en tenders tot 1,5 ton. Het beschikt over een 1276Wh geïntegreerde lithiumaccu voor groot bereik. De hydrogeneringsfunctie zorgt ervoor dat de accu wordt opgeladen tijdens bijvoorbeeld het zeilen. De veiligheidspolsband houdt u veilig.

Ga naar Spirit 1.0 Evo

5 jaar garantie op de ePropulsion Spirit modellen - Kies uw Spirit model