Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@epropulsion.nl
Elektrisch varen: Genieten op het water

 
Meer over NVH-controle - Meer over NVH-controle

Meer informatie over NVH-controle

NVH staat voor Noise, Vibration and Harshness, een belangrijk studieonderwerp van transportcomfort. ePropulsion heeft meerdere NVH-besturingstechnologieën ontwikkeld die voor onvergetelijk vaarcomfort zorgen. Het maximale geluid binnenshuis is zo laag als 55 dB, wat lager is dan het omgevingsgeluid in de meeste bootomgevingen. Daarnaast draait de propeller onder water, waardoor je geen geluid hoort maar alleen het natuurlijke geluid van stromend water. 

Bekijk aanbod
Meer over NVH-controle - Meer over NVH-controle

Directe aandrijving zorgt voor lagere geluidsemissie

Directe aandrijving betekent dat de propeller direct het vermogen van de motor overneemt zonder enige reductie, zoals een versnellingsbak. Omdat het een eenvoudiger apparaat is, heeft een mechanisme met directe aandrijving minder bewegende delen die kunnen trillen, en is de algehele geluidsemissie van het systeem veel lager.

U hoort alleen nog het geluid van de natuur

Wanneer u gaat varen met uw familie en vrienden, maken onze NVH-besturingstechnologieën elke rit een plezierige en rustige reis. Door de rustige motor hoef je tijdens het spreken niet je stem te verheffen. Dit betekent dat de natuur het enige geluid is dat je hoort.

Meer over NVH-controle - CB: NVH - directe aandrijving
Meer over NVH-controle - CB: NVH - Veldgerichte controle

Field-oriented Control voor optimale vaarervaring

Field-oriented Control, of FOC, wordt voor het eerst geïntroduceerd in de elektrische buitenboordmotor door ePropulsion. FOC biedt nauwkeurige besturingsfuncties op basis van koppel en snelheid. Het stelt de motor in staat om: soepel te werken over het volledige snelheidsbereik, om een ​​volledig koppel te genereren bij nulsnelheid en om hoge dynamische prestaties te leveren met snelle acceleratie en deceleratie.

Geluidsniveaus van concurrenten komen niet in de buurt

Een voordeel van een elektrische aandrijving is dat deze veel minder lawaai maakt dan traditionele buitenboordmotoren, maar niet elke elektrische buitenboordmotor kan het NVH-controleniveau van ePropulsion bereiken. Onze producten zijn merkbaar stiller dan andere merken elektrische buitenboordmotoren. Een stillere elektrische buitenboordmotor is gewoon niet te vinden. 

Meer over ePropulsion

Vergelijking geluidsniveau buitenboordmotor

De focus van ePropulsion is altijd geweest op het verbeteren van de ervaring met elektrisch varen. Zij hebben de afgelopen zes jaar aanzienlijke onderzoeks- en ontwikkelingservaring opgedaan. Dit hoort u terug in het geluidsniveau.

Lees meer over producten met NVH-controle

Producten die NVH-controle hebben:

Bekijk aanbod
Meer over NVH-controle - CB: NVH - Vergelijking geluidsniveau