Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@epropulsion.nl
Elektrisch varen: Genieten op het water

 
Over ons - Over ons

Over ePropulsion

ePropulsion heeft als missie:


"We willen de ervaring van het varen verrijken. Tegelijkertijd willen we een schone, duurzame en milieuvriendelijke omgeving bieden voor het leven in zee en haar omgeving."

Bij ePropulsion werken gepassioneerde mensen. Met hun vaardigheden en technisch vermogen maken zij geweldige producten. Wereldwijd vindt u ePropulsion dealers. Bekijk hier de internationale website.

Altijd een ePropulsion dealer bij u in de buurt

In de Benelux zijn er meer dan 50 ePropulsion dealers. Vind een dealer bij u in de buurt voor deskundig advies.

Vind uw dealer
Over ons - CB: Over ons inleidende tekst
Over ons - Drinkwaard: Exclusief importeur van ePropulsion

Drinkwaard: Exclusief importeur en een dealer van ePropulsion

Drinkwaard Marine is in 1961 opgericht door Arie Drinkwaard, de vader van de huidige generatie. Ooit begonnen in de landbouwmachines, maar al snel kwamen de eerste aanvragen voor marinisatie. Inmiddels is Drinkwaard uitgegroeid tot één van de grootste partijen binnen de pleziervaart en kleine beroepsvaart.

Een stabiele partner voor de pleziervaart

Op het terrein van Drinkwaard vindt uw een uitgebreide showroom, een professionele werkplaats, een moderne binnen- en buitenstalling en 2 kranen met een hefvermogen van 20 en 50 ton. Een vriendelijke receptionist en een vakkundig team van 20 specialisten staan 6 dagen per week voor u klaar. Kortom: Een stabiele partner voor de pleziervaart!

Drinkwaard Marine is de exclusief importeur en een dealer van ePropulsion voor de Benelux.

Website Drinkwaard Marine

Meer dan 50 ePropulsion dealers in de Benelux

Voor deskundig advies over elektrisch varen en de producten van ePropulsion gaat u naar een ePropulsion dealer. Hier kunt u de producten bekijken en de wereld van elektrisch varen ontdekken. In de Benelux zijn er meer dan 50 ePropulsion dealers en het aantal groeit nog altijd. Er is altijd een dealer bij u in de buurt.

Met de dealerlocator ziet u direct de dealers bij u in de buurt

Met de dealerlocator ziet u direct welke dealers er bij u in de buurt zijn. Stel eenvoudig uw navigatie in en rijd naar de winkel. U kunt ook eerst de website van de dealer bekijken zodat u ingelezen bent. Uiteraard vind u op deze website ook alle informatie over de producten van ePropulsion.

Wat u kunt verwachten bij een ePropulsion dealer

ePropulsions dealers worden zorgvuldig geselecteerd. Een dealer is opgeleid in de wereld van elektrisch varen. Op die manier bent u gegarandeerd van deskundig advies en kwalitatieve service.

Vind uw dealer
Over ons - CB: Over dealernetwerk homepage